Spel, sport, recreatie en hobby in Schiebroek:

Uw club of vereniging op deze pagina? Geef uw gegevens door via het contactformulier!


Tennisclub T.O.E.G.


Tennisclub T.O.E.G. is gelegen tussen veel groen aan de noordrand van Rotterdam in de gemeente Hillegersberg-Schiebroek aan de Weegbreestraat 14.

Goed bereikbaar met het openbaar vervoer (lijn 25) uitstappen op de Larikslaan en ca. 5 minuten lopen. Tevens goed bereikbaar met de auto; er is parkeergelegenheid in overvloed. Aan het einde van de Adrianalaan linksaf bij de Royal Sens fabriek.
T.O.E.G. heeft 7 nieuwe smashcourtbanen met kunstlicht. Door deze all-weather banen kan er het hele jaar, dag en avond buiten getennist worden. Na een regenbui is het vrijwel direkt mogelijk om verder te spelen. Verder zijn er twee oefenkooien en een minibaan.
Samen het het clubhuis, de kleedkamers met goede douches en het Jeugdhonk beschikt T.O.E.G. over een schitterende accommodatie.
Door de gezellige sfeer blijven onze leden regelmatig napraten in ons clubhuis, waar tevens andere festiviteiten zoals klaverjas-, dart- en dansavonden worden georganiseerd. Het park is tevens voor rolstoelgebruikers toegankelijk.

Tennisclub T.O.E.G. bestaat reeds 90 jaar. TOEG is afgeleid van "Tennis Ornamentum Est Gaudii", vrij vertaald "tennis is het sieraad van de vreugde".
Er mag gesteld worden dat de vrijwillige inzet van velen in de voorbije jaren heeft geleid tot een financieel gezonde vereniging met een groeiend aantal leden van ca. 500, waarvan ca. 200 jeugd- en juniorleden. Wij zien deze jeugd als een belangrijke factor binnen onze vereniging!

Voor informatie: kijk eens op de uitgebreide web-site www.toeg.nl

Tennisclub T.O.E.G.
Weegbreestraat 14
3005 EC Rotterdam
tel.: 010-4661144 (beperkt bereikbaar)
www.toeg.nl


Hier wordt ge´nvesteerd in uw toekomst. Dit project wordt mede mogelijk gemaakt door het Europees Fonds voor Regionale Ontwikkeling.