Snel winkels zoeken op steekwoord:


Winkels op de Peppelweg (Klik hier voor meer Winkels in Schiebroek)


Verhage


Verhage fastfood, peppelweg 150

DaniŽl en Mirjam: "Peppelweg, om jaloers op te zijn..."

Leuk, dat we ons hier even voor kunnen stellen. Mijn naam is DaniŽl Hell en samen met mijn vriendin Mirjam draaien we als zelfstandig ondernemer al negen jaar ons fastfood bedrijf aan de Peppelweg. Samen met een vast team van geweldig goeie medewerkers zijn we dagelijks tot 11.30 uur 's avonds in de weer om het de gasten naar de zin te maken. En dat lukt goed, want het wordt jaar in jaar uit alsmaar drukker.

Natuurlijk komt er een spannende tijd aan. Ik bedoel: met al die plannen rondom de 'oude' Peppelweg. Mirjam en ik blijven eigenlijk het liefst op deze plaatst zitten. Aan de andere kant kunnen we wel wat extra ruimte gebruiken en zou een groot terras voor in de zomer ook niet verkeerd zijn. Persoonlijk vinden we de Peppelweg nog altijd een enorm gezellige winkelstraat waar menig Rotterdamse wijk jaloers op kan zijn!

Plannen? Nou we krijgen binnenkort bij Verhage ons 40-jarig jubileum met gedurende zes maanden allerlei aanbiedingen waar de Gast van kan profiteren.

Ja, volgens mij wordt het een hete zomer met volop ijs, shake, slice en slush!

Verhage fastfood, peppelweg 150

Peppelweg 150
3053 GW Rotterdam
tel: 010 4187656

Openingstijden:
maandag t/m zaterdag 11.30 - 23.30 u.
zondag van 13.30 - 23.30 u.

Kijk ook op www.verhage.nu voor meer informatie!


Hier wordt geÔnvesteerd in uw toekomst. Dit project wordt mede mogelijk gemaakt door het Europees Fonds voor Regionale Ontwikkeling.