Snel winkels zoeken op steekwoord:


Winkels op de Peppelweg (Klik hier voor meer Winkels in Schiebroek)


Isshoe Kinderschoenen


Isshoe, Kinderschoenen, peppelweg 132a, rotterdam

ISSHOE Kinderschoenen: Stijlvolle en trendy kinderschoenen

Een unieke en aparte kinderschoenenwinkel, zo zou Isshoe het best omschreven kunnen worden. De winkels aan de Peppelweg in Rotterdam en de Herenstraat in Voorburg zijn opvallend en vernieuwend in zowel assortiment als interieur.

Isshoe KinderschoenenDe inrichting van de winkel is volledig afgestemd op kinderen en biedt een heel hippe en stoere aanblik. De vriendelijk en trendy kleuren lime groen en zilver vormen de basis voor de smaakvolle inrichting. De schoenen zijn neergezet in zeer originele kasten die zijn omlijst met zilverkleurige schilderijlijsten en het passen van de schoenen gebeurt op zachte met koeienvel of groen bont bedrukte krukjes.

Het assortiment is hip en verantwoord en begint bij maat 19 en eindigt bij maat 40. Voor de meiden is er een uitgebreid assortiment schoenen en laarzen die sprekend lijken op 'grote' damesschoenen en de jongens kunnen kiezen uit een collectie stoere schoenen. Enkele van de stijlvolle en kwalitatief zeer hoogwaardige merken die u bij Isshoe kunt vinden zijn Rondinella, Zecchino d'Oro, Pom d'Api, Naturino en Hupsakee.

Isshoe, Kinderschoenen, peppelweg 132a, rotterdamHet meest belangrijke kenmerk van Isshoe is wel dat de kinderen hier gewoon 'kind' kunnen zijn. De vriendelijke medewerkers zijn helemaal ingesteld op kinderen en bezitten allemaal over een erg grote dosis geduld!

Peppelweg 132-134
3053 GT Rotterdam
010-4188989
e-mail
www.isshoe.nl

Openingstijden:
dinsdag t/m vrijdag: 9.30u - 17.30
zaterdag: 9.30 - 17.00


Hier wordt ge´nvesteerd in uw toekomst. Dit project wordt mede mogelijk gemaakt door het Europees Fonds voor Regionale Ontwikkeling.