Open dag bij Tennisclub T.O.E.G.Op zondag 8 maart zal bij Tennisclub T.O.E.G. een open dag worden gehouden.
Men kan het hele jaar tennissen bij deze club, die is uitgerust met zeven nieuwe smashcourtbanen met verlichting. Zelfs na een fikse regenbui kan men direct weer de baan op. Er zullen op de open dag speciale aanbiedingen gelden voor mensen die dan lid worden.

KENNISMAKEN IN HET CLUBHUIS
Vanaf 10.00 uur kunt u langskomen. In het clubhuis zullen mensen aanwezig zijn om u volop te informeren over het reilen en zeilen op deze tennisclub. Iedereen die lid wordt op de open dag hoeft het inschrijfgeld van € 40,-- niet te betalen en ontvangt tevens een blik tennisballen cadeau.
Ter animatie zal er een groot springkussen zijn voor de kleine kinderen.

GRATIS PROEFLESSEN
Iedereen die graag eens wil kijken of tennis voor hem of haar iets is, kan meedoen met de gratis proeflessen die worden gegeven om 11.00 en om 14.00 uur. Zorg wel dat u op tijd aanwezig bent ( liefst minimaal een kwartier van tevoren) Een racket kan altijd wel even worden geleend voor zo’n proefles. Wel dient u sportschoenen te dragen. Er worden proeflessen gegeven voor zowel kinderen als voor volwassenen op deze tijden.

TENNIS IS GEZOND
Dat bewegen gezond is voor zowel jonge als oudere mensen wisten we al lang. Tennissen is een van de gezondste sporten omdat u praktisch al uw spieren erbij gebruikt. Niet alleen voor het lichaam, maar ook voor de hersens en dus voor de geest is tennis goed. Kinderen die veel in de buitenlucht sporten kunnen beter leren.

ALLEEN, GEEN PROBLEEM
Zowel overdag ( op dinsdag- en donderdagmiddag vanaf 13.00 uur) als ’s-avonds (op woensdagavond) worden er zogenaamde “Labels” georganiseerd. Hier kun je, als volwassene, alleen naar toe gaan. Je wordt dan ingedeeld met drie andere personen en speelt een klein uur, waarna je iets gaat drinken in het gezellige clubhuis. Daarna wordt weer een nieuwe indeling gemaakt om nogmaals te spelen, maar dan weer in een ander team. Enzovoort, in totaal vinden er drie rondes plaats. Je kunt één of meerdere keren, naar wens, deelnemen. Dit is een leuke manier om de club en haar leden te leren kennen. Bovendien is het ideaal als je alleenstaand bent en geen partner hebt om mee te tennissen. Maar ook voor ouders is het praktisch; één van de ouders blijft thuis op de kinderen passen en de andere ouder gaat lekker even tennissen.

HOE ER TE KOMEN
Net achter het park bij de Lindesingel ligt het tenniscomplex van TOEG. Komend vanuit de Larikslaan steekt u zo het park door en ziet u aan het eind links de tennisbanen al liggen. Met de auto rijdt u de Adrianalaan uit richting het industrieterrein en bij de "Royal Sens" fabriek gaat u linksaf. Aan uw linkerhand ziet u de vereniging, met altijd voldoende parkeergelegenheid.
Voor meer informatie: www.toeg.nl

Geplaatst op 26 februari, 2015