Funrunners start nieuwe cursus startende hardlopersOp dinsdagavond 5 februari 2013 start loopgroep Funrunners vanaf Hockey Club Rotterdam weer met een speciale cursus voor de beginnende hardloper.

Tijdens de 12 weken durende cursus bouw je in 24 lessen op een verantwoorde en aangename manier je conditie op. De begeleiding wordt verzorgd door gediplomeerde en gecertificeerde trainers.
„Meer loopplezier en minder belasting‰ is het motto van de cursus. Hardlopen is een gezonde sport, maar vergt wel wat van „lijf en leden‰. Daarom is er tijdens de lessen veel aandacht voor het aanleren van een goede looptechniek waardoor spieren, pezen en gewrichten minder worden belast en blessures worden voorkomen!
Door de zeer rustige opbouw en lage loopsnelheid met wandelpauzes kan ook de absolute beginner meedoen! Bovendien is er buiten de trainingsuren begeleiding van de cursisten via persoonlijke e-mail met evaluatie.
Binnen de loopgroep is overigens ook plek voor meer ervaren lopers. Zij kunnen afhankelijk van het (loop)niveau aansluiten bij één van de Funrunnersgroepen!
Weet u niet zeker of lopen bij loopgroep Funrunners wat voor u is? Geen probleem; Zowel beginnende als meer gevorderde lopers kunnen bij ons drie gratis en vrijblijvende proeflessen/proeftrainingen volgen!
De cursuskosten voor de starterscursus bedragen • 40,-- all-in.

De groepslessen worden gegeven op dinsdagavond 19.15 uur tot 19.55 en zondagmorgen van 08.15 tot 09.00 uur. De huiswerktraining kan op een zelf te bepalen tijdstip op donderdag of vrijdag worden uitgevoerd.

Zie voor nadere info onze website:www.funrunners1.blogspot.nl.
Of stuur een mail naar funrunnerssho@gmail.com

Geplaatst op 06 januari, 2013