Open dag bij Tennisclub T.O.E.G. op zondag 9 septemberOp zondag 9 september zal er een Open Dag worden gehouden bij Tennisclub T.O.E.G. in Schiebroek. Dit park heeft zeven mooie buitenbanen met kunstlicht waarop het hele jaar kan worden getennist. Ook is er een minibaan voor de kleine kinderen die willen oefenen. Tussen 10.00 en 17.00 uur zijn geïnteresseerden welkom om informatie te vergaren over lidmaatschap en tennislessen.

Proeflessen
Zoals te doen gebruikelijk bij de Open Dagen van TOEG, zullen ook nu weer proeflessen worden gegeven om 11.00 uur en om 14.00 uur voor kinderen en ook voor volwassenen. Een ieder die eens wil proberen om een balletje te slaan, is van harte welkom. Een tennisracket en ballen kunnen altijd wel even geleend worden. Het is echter wel noodzakelijk dat men sportschoenen draagt die geen zwarte strepen achterlaten op de banen.

Wederom leuke aanbiedingen
Voor de mensen die op de Open Dag lid worden heeft TOEG weer leuke aanbiedingen. Tennisclub TOEG hoopt geinteresseerden weer te mogen verwelkomen vanaf 10.00 uur met koffie en cake in het gezellige clubhuis. Het park is te vinden aan het einde van de Adrianalaan - richting Industrieterrein - linksaf bij de Royal Sens fabriek, aan de Weegbreestraat 14 te Schiebroek.
Er is altijd voldoende parkeergelegenheid.

Gezond voor lichaam en geest
Tennissen is een van de gezondste sporten. Gebleken is dat jonge mensen die sporten betere leerprestaties laten zien en dat volwassenen ook allerlei positieve ervaringen hebben als zij eenmaal (weer) gaan sporten. Nu is de zomer practisch voorbij en daarom is het weer tijd om de aangekomen vakantiepondjes eraf te werken. Dit kan fantastisch gecombineerd worden met deze sport.

Regen? Geen probleem!
Bij Tennisclub T.O.E.G. kan het hele jaar worden gespeeld op mooie buitenbanen met kunstlicht Er zijn zeven zogenaamde “kushion-kourt” banen waarop zowel 's- zomers als ’s- winters - overdag en ’s-avonds - kan worden gespeeld. Zelfs na een regenbui zijn deze banen direct weer bespeelbaar. Hier vindt men geen plassen met water op de tennisbanen!

Ook zonder partner - tennis mogelijk
Ook als men geen partner heeft om mee te gaan tennissen zijn er bij TOEG toch mogelijkheden om te gaan tennissen. Of als bijvoorbeeld één van de ouders thuis moet blijven oppassen op de kinderen, kan de andere ouder toch gaan tennissen. Zowel overdag als ’s-avonds zijn er zogenaamde “labels”. Dan leggen de leden hun lidmaatschapspasje neer en worden ze ingedeeld in een groepje van vier personen waarmee ze een klein uurtje gaan tennissen. Vervolgens gaat men gezellig samen een drankje drinken en daarna kan men, indien gewenst, opnieuw worden ingedeeld in een ander team van vier personen om weer een nieuwe ronde te tennissen. Zo worden er drie ronden gespeeld, maar je kunt ook één of twee ronden meedoen. Dit is een leuke manier om de club en veel van de leden te leren kennen.
Kijk ook eens op de site: www.toeg.nl

Geplaatst op 19 augustus, 2012