Leuke cursussen in Speeltuin de TorteltuinIn Speeltuin de Torteltuin worden diverse leuke cusussen georganiseerd voor jong en oud: de Rap-school voor rappers vanaf 10 jaar, de Popgroep voor zangers en zangeressen vanaf 8 - 15 jaar, de Naaimachine en Vitaal 50, 60, 70, 80 + voor iedereen, man of vrouw, 50, 60, 70, of heel veel plus!

Vitaal 50, 60, 70, 80 +

Start op maandag 24 september van 9:00 – 9:45 uur uur in het clubhuis van Speeltuin de Torteltuin.
Voor Iedereen, man of vrouw, 50, 60, 70, of heel veel plus!
Een ieder heeft baat bij regelmatig sportief bewegen! Niet alleen het lichaam verbetert; de geest krijgt ook een oppepper. Energie alom!!
Wat doen we?
Verbeteren van dagelijkse lichamelijke activiteiten. Oefeningen om gewrichten soepeler te maken. Aandacht voor inspanning en ontspanning. Coördinatie- en balanstraining. Dit alles in een rustig tempo.
Plezier?
Vinden we heeeeel belangrijk! Natuurlijk wordt er ook gelachen en staat plezier voorop.
Kan iedereen meedoen?
JA! Oefeningen worden staand of zittend op een matje of een stoel gedaan.
Koffie en thee
Drinken we na afloop gezellig met z'n allen (alleen als u daar zin in heeft).

Probeer 1 keer een gratis proefles op maandag 10 september van 9:00 tot 9:45 uur en u bent meteen 'verkocht'!

U kunt telefonisch inschrijven op tel. 010 – 2518988 en via de website www.curzusenzo.nl


De Naaimachine

Start op woensdag 26 september van 9:15 – 11:15 uur uur in het clubhuis van Speeltuin de Torteltuin.

Zelf naaien is leuk en vaak voordeliger dan kleding kopen.
Tijdens de lessen kun je aan de slag met het maken van leuke en moderne kleding of accessoires voor jezelf, partner, kind, vriendin of wie dan ook...
Je werkt bijvoorbeeld vanaf zelf uitgezochte patronen en met kledingstukken die we naar eigen smaak of modebeeld kunnen oppimpen of aanpassen. Ben je erg klein of groot, of heb je andere afwijkende maten, heb je nog wat leuks in de kast en past het niet helemaal meer of zou het hier een daar een beetje opgeleukt kunnen worden dan is het zelf maken van je eigen kleding misschien wel de oplossing.
De cursus is dus geschikt voor zowel beginners als gevorderden.
Gratis introductieles op woensdag 12 september om 9:15 uur tot 11:15 uur

Inschrijven kunt u alleen telefonisch op tel. 010-251 89 88 of via de website www.curzusenzo.nl. Via onze website kunt u zich tevens aanmelden voor de digitale nieuwsbrief.De Popgroep!

Start op donderdag 27 september van 17.15 – 18.15 uur uur in het clubhuis van Speeltuin de Torteltuin.

Voor zangers en zangeressen vanaf 8 - 15 jaar!
Vind jij popmuziek helemaal te gek en zing je graag?? Kom dan zingen bij De Popgroep want die is echt helemaal super! Onder leiding van een topzangeres gaan we nummers zingen; in een groep of solo....... als je durft?

Van zingen word je vrolijk en krijg je veel energie. Bij De Popgroep staat lekker zingen en plezier hebben voorop, maar besteden we ook serieuze aandacht aan zangtechnieken als ademhaling, uitspraak, timing, en dynamiek. We doen zangoefeningen waardoor je je stem goed gaat gebruiken. Alle zangpartijen worden voorgezongen en gerepeteerd zodat het uiteindelijk helemaal super zal gaan klinken! Wil je ook meedoen, geef je dan snel op! Wil je eerst een keer kijken, dat mag natuurlijk ook op donderdag 13 september.

Je kunt telefonisch inschrijven op tel. 010-251 89 88, via de website www.curzusenzo.nl

De Popgroep wordt georganiseerd door CurZus&Zo in samenwerking met Zangmakers en Music Matters.Rap-school!

Start op dinsdag 25 september van 16:30 – 18:00 uur in het clubhuis van Speeltuin de Torteltuin.

Voor Rappers vanaf 10 jaar!
Vind jij Rap-muziek super cool??
Dan is deze cursus echt iets voor jou!
Rap is een cultuur. Het is niet alleen een vorm van muziek maken, maar gaat veel dieper dan dat. Het kan een manier zijn om de samenleving een spiegel voor te houden. De Rap-teksten gaan vaak over dingen die fout gaan op onze aarde of over het leven van de 'hiphopper'.
Internationale Rap/Hip-Hop artiesten zoals Snoop Dog, 50 Cent, Kanye West en Eminem verkopen al jaren miljoenen cd's. Ook rappers als Ali B, Yes-R, Gers Pardoel en de Jeugd van Tegenwoordig die in de Nederlandse taal rappen zijn ontzettend populair!
Met scherpe teksten en een lekker beat breng je een boodschap over. De performance is ook belangrijk, hoe breng je jouw act!
Wil je ook meedoen, geef je dan snel op! Wil je eerst een keer kijken, dat mag natuurlijk ook op dinsdag 11 september.

Je kunt telefonisch inschrijven op tel. 010-251 89 88, via de website www.curzusenzo.nl

Geplaatst op 19 augustus, 2012